Hírek

Fit Hungary a dunaújvárosi bringatúrán!
Sokan időzítenek életmódváltást az újévre, vagy csak szeretnék kijavítani pár hibájukat, új irányba terelni az életüket. Ilyenkor mindenkivel megesik, hogy egy dátum leírásakor a tavalyi évet írják fel. Ha egy ilyen apró változást hetekbe telik megszokni érdemes elgondolkodni azon, mekkora erőt igényel mondjuk a dohányzás abbahagyása, átszokás egy egészségesebb étrendre, vagy a sportolás elkezdése.
A magyar konyha híres nehéz ételeiről melyeket előszeretettel fogyasztunk némi alkohol társaságában. Legtöbbször az sem segít a diétánkon, hogy rengeteg ünnepünk van, melyek összefüggnek az evéssel. Már ha még evésnek lehet nevezni azt amikor felfalunk egy fél disznót, ami után muszáj egy kicsit elfeküdnünk pihenni egy pár percet, hogy helyet csináljunk a gyomrunkban a dobostortának. Na de mi a helyzet a karácsonnyal?
Az életmódváltás sokunk fejében úgy létezik, mint egy dolog, melyről mindannyian tudjuk, hogy szükségünk lenne rá, valahogy mégis csak keveseknek sikerül. Mire van szükségünk a céljaink eléréséhez? Mi a következő lépés a problémák és hibák tudatosítása után? -Útikalauz a változáshoz.-