Előtte-utána

Az első kép 2 héttel a kemoterápiás kezelésem előtt készült, a másik most, 10 évvel később… Közben persze folyamatos csatákat vívtam…, a kilókkal is ☺, (-15 kilót fogytam).  Szeretném, ha így is maradna.

Főállású anyuka vagyok, három gyönyörű kislányom van. Az utolsó terhességem alatt sok kiló feljött rám. Különféle fogyókúrákkal próbálkoztam… sorra kudarccal végződtek. 

Egy éve minden reggel és este fogyasztom a shapet, heti kétszer járok le edzeni. Ezalatt -10 kg és 3 ruhaméret! Azóta a gyomrom is rendbe jött, megszüntek a fájdalmak.

Szülinapomra kaptam az első shaket. Az első képen 80 kg felett voltam, most 60 körül vagyok. Csak reggelire ittam a shaket, könnyen ment a fogyás, igaz tornáztam is mellette.

Születésem óta vagyok pajzsmirigybeteg. A Vi segítségével 3 hónap alatt 7 kg-t fogytam, azóta is folyamtosan iszom.

8 évig voltam beteg, köszvény, asztma, állandó orvosi kezelés, gyógyszerek, terápia, depresszió, kiégés, idegösszeroppanás…  így találtam a Vi-re. 3 hónap alatt 10 kg-t fogytam, orvosi leleteim kedvezően alakultak.

Karácsonyra kaptam a Vi Shapet a családomtól, elsején kezdtem fogyasztani. Nem akartam elhinni,  2-hét alatt -3 kg, derékból és csípőből -4-4 cm!!!!

Októberben kezdtem a Vi fogyasztását és el sem hiszem hogy már mínusz 10 kg-ot mutat a mérleg. Csak a napi egy étkezést váltottam ki vele, de most már állok vissza a kettőre. A kedvencem az erdei gyümölcsös változat.

Haladnak a dolgok előre. Hamarosan ismét egy újabb méretváltás közelít, remélem következő bejelentkezésem már abban történik

Sherry stílust váltott, most már sokkal jobban néz ki az új fekete ruhájában. „Ha a jóisten csak citromot adott neked, turbózd fel jéggel és VI-vel!” – üzeni mindenkinek, aki részt vesz a Challenge programban.

Ha több személyes tapasztalatra vagy kíváncsi, kérd felvételedet a Vi csoportunkba a Facebook-on!